Tävlingskalender 2017

Varje år så släpper det Svenska Travförbundet en tävlingskalender och år 2017 är inget undantag. Själva kalendern kallas för ”Tävlingskalender 2017” och namnet avslöjar lite om vad som finns i kalendern. Det är nämligen en kalender som vilken annan kalender som helst, men i den här så står alla de största och stora travtävlingarna med, var de går av stapeln och givetvis när.

För Tävlingsintresserade

Eftersom samtliga av downloadde största och stora tävlingarna är listade så är detta en kalender för alla travintresserade som vill se på de stora travtävlingarna, antingen på plats eller på TV. Det är inte bara tävlingarna i Sverige som står listade utan kalendern innehåller tävlingar runt om i hela världen, även om fokus ligger på Sverige och Europa.

Eftersom alla tävlingar ännu inte är satta och helt bestämda ännu så kan kalendern sakna tävlingar, men de största brukar alltid vara satta innan kalendern trycks. Om man vill åka på mindre tävlingar så kan man själv fylla i dessa, och det är bra om man har en travhäst som ska tävla eller om man vill åka på en tävling. Det finns gott om plats för att själv fylla i andra tävlingar och platser. Även lite korta anekdoter och händelser.

Annan relevant information

Förutom att innehålla information angående största travtävlingarna så innehåller Tävlingskalendern 2017 annan relevant information om hästar och travhästar. Det kan vara årstidsrelaterat, men även information om mat, och utrustning och liknande. Det finns även mycket information och tips om läsning och ställen man kan bli medlem på för mer information. Även lite korta anekdoter och händelser står med i kalendern och kan vara rolig och intressant läsning.

Eftersom Tävlingskalendern 2017 är mer än bara en tävlingskalender för det kommande året så är den ett måste för alla som är intresserade av travsport och av travtävlingar.